Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 899,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.3
4.5
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1259 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
1
0.5
Niet naar wens van mijn vader
Schandelijke vertoning . M.n vader was niet gelovig stond er een priester te ...... Ik z,n dochter daar werd niet naar geluisterd , maar afgesnauwd dat ik het maar moest regelen met degene die zich had voorgedaan als vertegenwoordiger z,n ex van 12 jaar geleden !!! Probeer eens naar familie te luisteren , dan was deze zeer trieste aangelegenheid niet gebeurd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 0.5
Deskundigheid 0.5
27-11-2021 H.E.P van der Made, Den Haag
10
5
Punctueel, goede communicatie, nakomen van alle afspraken. Bravo!
Punctueel, goede communicatie, nakomen van alle afspraken. Bravo!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-11-2021 Wim, Nootdorp
10
5
Alles prima geregeld. Geen zorgen gehad.
Vanaf het eerste moment is het prima en soepel verlopen. De dames die mijn moeder midden in de nacht kwamen ophalen, waren zo vriendelijk en alles was zo netjes. Goede begeleiding van Luz. Heb veel contact met haar gehad. Ze heeft mooie woorden gesproken. Heb er een goed gevoel over. Het was voor mij een last minute telefoontje om alles te regelen. Maar heb er goed aan gedaan. Er was vooraf niks geregeld nl. Ik moest ook rekening houden met het budget.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-11-2021 Ans, Almere
10
5
UITMUNTEND een dikke VETTE 10 voor Uitvaart24
Ben aan Uitvaart24 gekomen door een low budget crematie 1 jaar geleden die heel warm aanvoelde dus toen mijn man overleed was het voor mij al helder wie ik wou en waar Door een fout s,avonds van de Schouwingsarts om 23 uur kon mijn man niet mee met jullie en moesten jullie helaas zonder mijn man weer vertrekken en vele uren later mocht hij pas mee na 6 uur wachten ,Dus kwamen John en die mevrouw weer terug rijden En zo mooi hebben jullie het toen gedaan het geheel dat ondanks dat de stemming hier naar het Nul punt was gezakt en we ook boos en verdrietig waren Jullie er toch een heel mooi gebeuren van wisten te maken . John en mevrouw (helaas naam vergeten)wat deden die het klasse zo warm en meelevend ze hadden ook nooit zo iets meegemaakt zo n fout en die moest opgelost worden door dezelfde arts maar die lag in bed en had zijn telefoon uit gezet. Op aandringen van hun kregen we toestemming om zonder de papieren mijn man mee kon . Grote klasse dat jullie dat ook deden .Hartelijk dank daar nog voor John . Verder alleen maar lof Goede Bereikbaarheid aan de telefoon altijd plezierige uitleg en niks is te veel . keurige rouwkamer , keurige kist zeer verzorgt , mooi geschoren , alles voelde prima , mooie crematie door Maikel Alles tot in de puntjes verzorgt , overlijdenskaarten zeer mooi , muziek klasse , PowerPoint mooi goede timing , een zeer mooi geheel . En restant van polis zeer snel uitbetaald gekregen op mijn rekening . Klopte tot op de cent wat we afgesproken hadden Jullie waren zelfs iets vergeten wat ik later had gevraagd en toen ik daar over opbelde zei u dat is service het is goed zo hoeft u niet te betalen Hoop voorlopig geen gebruik te hoeven maken van jullie diensten , maar als er iemand is die een begrafenis of crematie nodig heeft budget of uitgebreid zal ik jullie van harte aanbevelen. Nergens maar dan ook nergens zou ik iets kunnen verbeteren bij jullie GROTE KLASSE nogmaals hartelijk dank Mevrouw Robart - Brand Voorburg
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
15-11-2021 Jolanda, Voorburg
9
4.5
De uitvaart was zó mooi en goed geregeld dat het ons echt troost heeft geboden
Onze verwachtingen werden overtroffen! Van te voren fijn contact gehad met iemand goed en rustig uitleg gaf over de mogelijkheden. Goed dat je zelf per onderdeel kunt kiezen wat je wel en niet wilt; met duidelijke prijsstelling. Tussentijds netjes overleg met ons over eventuele extra diensten. De dienst in de familiekamer van het crematorium in Haarlem was echt erg mooi: sfeervolle kamer die veel intiemer voelde dan een grote aula. Onze moeder was ook erg mooi opgemaakt. Duidelijk gedaan door iemand met liefde voor zijn/haar vak. Alles bij elkaar kan ik echt zeggen dat we dankzij Budgetuitvaart24 hebben ervaren hoeveel troost een mooie uitvaart kan bieden. Dank!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-11-2021 Peggy Wolfgang, Amsterdam
10
5
Mijn beide ouders hebben een prima verzorging gehad via uitvaart24! Dat zegt genoeg
Mijn ouders wisten precies hoe zei hun uitvaart wilde! Uitvaart 24 heeft dit voor hun beide mogelijk gemaakt! We zijn geweldig geholpen alles is gegaan zoals mijn ouders het wilde. Bedankt!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-10-2021 Ted baars, Boskoop
9
4.5
Oprechte interesse en betrokkenheid tegen betaalbare prijzen en volledig transparant
Uitvaart24 laat zien dat het regelen van een afscheid dat voldoet aan specifieke wensen ook voor een normaal bedrag kan zolang je het geen probleem vindt dat zij de locatie bepalen en er beperkte keuze is in tijd. Wij konden prima uit de voeten met 9.30-10.30 u in het intieme paviljoentje bij het crematorium in Ugchelen. Omgeven door veel groen, deur open en een bescheiden opstelling van de uitvaartbegeleider.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-10-2021 Yvelotte, Apeldoorn
10
5
In een verdrietige periode zijn deze mensen een enorme steun
Om online een crematie te regelen doe je niet zo snel. Maar in een gekke tijd ontkom je er bijna niet aan. Ik heb niets meer dan lif. Alles is me uit handen genomen en heel goed geregeld.avond voor de crematie een persoonlijk gesprek gehad via de telefoon met de uitvaartbegeleider. Er werd alle tijd genomen en heel fijn meegedacht. Ik ben ze zeer dankbaar voor een respectvolle serene crematie waar ik heel fijn op kan terug kijken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-10-2021 Sandra Veldhuis, Apeldoorn
10
5
Prima en zeer nette uitvaart waarbij het persoonlijke niet over het hoofd wordt gezien, tegen een ze
Naar het overlijden van mijn vader, werden wij door verwezen naar een lokale uitvaartondernemer vanuit de verzekering die mijn vader had afgesloten. Omdat de verzekering van mijn vader niet erg hoog was wilde wij graag zo dicht mogelijk bij dit bedrag blijven. Helaas was de offerte van deze uitvaartondernemer het dubbele dan wij in gedachten hadden. Ook vonden wij sommige zaken wel erg hoog. De goedkoopste kist was bijna €1000,-. Wij zijn op internet gaan zoeken en kwamen uit bij Uitvaart 24. die de gehele uitvaart hebben overgenomen van de lokale uitvaartondernemer en dit naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd, voor de heeft van de kosten. Ik raad iedereen aan ga meteen in gesprek met uitvaart 24 en u komt niet met een kater te zitten i.v.m. de kosten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-10-2021 Catharine, Renkum
10
5
Zeer tevreden, alles goed geregeld
Het is respectvol en goed verlopen, een eenvoudige crematie zoals mijn man het wilde. Goed gevoel erbij, top.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-10-2021 Anneke, Nieuwegein

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews